Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Poires au four - Päron Madeleine

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Underbart god päron dessert från 70-talet, numera ganska bortglömd men förtjänar att komma fram igen. Mycket lättlagad!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250-275 grader. Smörj en ugnsform. Pressa citronen och riv citronskalet fint. Skala päronen och dela dem i halvor placera päronen i formen och pensla dem med citronsaften, häll reseterande citronsaft över päronen. Strö på rivet citronskal och socker, klicka över margarinet. Stek päronen i ugnen i ca 10 minuter, ös päronen någon gång under tiden. Servera päronen varma med kall vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.