Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polenta kaka med hallon

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda men god.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och mjöla en form på 25 cm i dm. Rör smör och socker vitt och poröst. Rör ner ägget. Sikta ner mjölet, polenta och bakpulver och rör varsamt smeten slät. Gred ut massan i formen, strö över hallonen, strö över lite flagad mandel. Grädda på nedersta falsen i ca 40-45 min. Servera med grädde eller vanilj visp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.