Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polenta med svampragu

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten och salt. Häll i grynen under kraftig vispning. Fortsätt att röra tills gröten är helt slät. Sänk värmen och koka gröten i ca 20-30 minuter. Rör om ofta. Ta kastrullen från värmen.Skiva den färska svampen och fräs i smör på svag värme tillsammans med löken. Slå på grädde och koka ihop. Smaka av med soja, salt och peppar. Servera den nykokta Polentan med svampragun, grovhackade tomater och grovriven parmesan. Garnera med en kvist basilika.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mamsellhonungshumla 12 juni 2012

    Jag testade med blötlagd torkad blandsvamp av bra kvalisort. Det blev superlyckat! Bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.