Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polentabröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Majsgrynsbröd som är väldigt lättbakat. Skall ätas omgående och bör ej frysas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp de torra ingredienserna i en skål och rör om.
  2. Blanda sedan mjölk, ägg och olja (eller annat matfett) i en annan skål.
  3. Rör ner de torra ingredienserna i vätskan och rör till en jämn smet. Häll upp i en smord ugnsfast form (ca 20x10cm).
  4. Grädda i 200°C ca 30 min. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hnord 9 maj 2010

    Jättegott. Barnen tyckte dock inte det. Lätt att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.