Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polentaplättar med avokadosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Upptäck användbara polentan och pröva nystekta plättar och färgstark salsa med sting av chili och koriander.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i lite av vattnet i en bunke. Tillsätt resten av vattnet och övriga ingredienser och rör till en jämn smet. Låt jäsa ca 20 min.
  2. Dela, kärna ur och skala avokadon. Mosa avokadon i en skål med en gaffel. Blanda med de övriga ingredienserna till en salsa.
  3. Stek plättarna i smör i en plättlagg ca 2 min på varje sida.
  4. Servera med salsan.
  5. Tips! Det går att använda vanlig riven ost och smaksätta med chili.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.