Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkabiskvier

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ny variant av den vanliga chokladbiskvien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal nötterna blanda med sockret vispa ägvitorna till styvt skum vänd ner nötblandningen. Klicka ut 10 kakor på välsmord plåt grädda i 175 grader i 8-10 minuter. Låt svalna och lossa sedan från plåten
  2. Fyllning: Hetta upp grädden bryt i chokladen låt smälta. Tag från plattan och smaksätt med mintdropparna. Låt kallna. Bred ut fyllningen på kakorna.
  3. Chokladöverdrag: Smält chokladen blanda med smör doppa kakornas topp i chokladen garner med 1 polkagris på toppen. Ställ kakorna kallt att stelna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.