Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkabräck

(1 kommentar)  
Skriv ut

Använd Odense vita choklad, den är överlägset godast.

Ingredienser

Instruktioner

Mortla polkagrisarna till ett fint pulver. Smält chokladen och blanda ner polkagrispulvret och det rivna citronskalet. Bred ut smeten så tunnt som möjligt på ett bakplåtspapper med en stekspade. Strö över kokosen, ställ in i frysen och låt stelna. Bryt i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jannamia-78 4 december 2008

    Jag har bakat dessa i dag. Jisses vad goda de blev. Skickar med en bild jag tog på dessa godsaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.