Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkachoklad i tre lager

 
Skriv ut

Enkla, vackra och vansinnigt goda.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg bakplåtspapper i en form med måtten 20x20 cm låt papperet gå upp på kanten. Krossa polkagrisstången till småbitar. Börja med att smälta den mörka chokladen i ett vattenbad. När chokladen är helt smält häll den i formen. Smält den vita chokladen i vattenbad och häll den sedan över det mörka lagret. Strö genast polkagriskrosset över den vita chokladen. Avsluta med ett lager smält ljus choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.