Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkafudge

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Choklad och mint är en toppen­kombination! Skär fudgen i små bitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bakplåtspapper i en form, 30 x 20 centimeter.
  2. Lägg allt utom polkagrisar i en kastrull. Låt sakta koka samman till 113 grader. Rör runt då och då. Ta bort kastrullen och rör tills fudgen blir 50 grader.
  3. Vispa sedan i 5 minuter med elvisp.
  4. Lägg fudgen i formen och tryck ut den. Hacka polkagrisarna i bitar och tryck lätt ner dem i fugden. Låt stå och svalna. Skär sedan i små bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • babina 21 december 2012

    Jättegott! Vi rörde i chokladen när fudgesmeten kokat klart, samt tog även i en del polkagrisar i den färdigkokta smeten, som också smälte och gav lite polka smak. Fudgen var verkligen försvinnande god, och smälte i munnen...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.