Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkagrisglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmm....behövs inga fler kommentarer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa polkagrisarna – i en matberedare eller en mixer – tills de är krossade men inte helt pulveriserade. Man kan också krossa dem i en mortel.
  2. Vispa ihop äggulor, socker och polkagriskrosset. I en annan skål, vispa grädden fluffig. Vänd ner grädden i polkagrissmeten.
  3. Kör sedan smeten i glassmaskin i cirka 20 minuter. Alternativt kan man också ställa in smeten i frysen i en bunke och röra om någon gång i timmen. Infrysning i frys tar cirka 4 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.