Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkagriskakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Piffa till mördegskakorna med krossade karameller! Imponerande och vansinnigt goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Blanda polkagriskrosset, mjöl och socker.
  3. Finfördela smöret i blandningen. Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg.
  4. Låt vila i kyl ca 30 min. .
  5. Kavla ut degen tunt på mjölad bänk.
  6. Ta ut bilar och hjärtan med pepparkaksmått. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  7. Grädda i mitten av ugnen 6–8 min.
  8. Strö genast över garneringen medan kakorna fortfarande är varma. Låt kakorna kallna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jagerdot 16 november 2011

    Kanske en kaka i pappas smak när du ska göra ditt bak

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.