Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkagrispannacotta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda och god pannacotta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stöt polkagrisarna i mortel till nästan "mjöl". Blötlägg gelatinet. Koka upp grädde och socker. Rör ner polkagrisarna och de urkramade gelatinbladen.
  2. Häll upp i portionsskålar eller glas och ställ i kylen några timmar.

Kommentarer (2)

  • yvoand02 21 juli 2011

    Jättegod!

  • Gillette01 15 oktober 2012

    Hur mycket ( i gram el styck) är en ½ påse polkagrisar? Anna

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.