Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkatryffel

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Ljuvlig tryffel som får en fräsch smak av polka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela chokladen i mindre bitar. Koka upp grädde och smör. Häll den heta gräddblandningen över chokladen och låt den smälta under omrörning. Låt svalna i kylen ca 3 timmar.
  2. Rulla chokladsmeten till små bollar. Stöt polkagrisen grovt i en mortel. Rulla tryfflarna i polkasmul. Förvara tryfflarna svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.