Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pollo di poggibonsi (Hasses pasta)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god kycklinpasta, som känns lyxig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingen med salt och peppar. Värm en panna med olja och stek kycklingen så att den får fin färg och blir genomstekt.
  2. Lägg i salviabladen i pannan vid slutet av stekningen tillsammans med valnötterna.
  3. Värm gorgonzola- och tomatsåsen och koka pastan enligt ansvisningarna på paketet.
  4. Slå av pastan och blanda såsen med pastan. Servera med salviakycklingen och riven parmesan på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.