Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God pastarätt som i finlänska matbloggar fått mycket uppmärksamhet efter att restaurangen Bar no 9 publicerat receptet på deras mest beställda maträtt i en dagstidning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i strimlor och fräs den i fett. Tillsätt hackad lök och cayennepeppar, fräs. Tillsätt grädde och kycklingfond. Låt småkoka en stund. Tillsätt gurkmeja, vitlök, ingefära, citronsaft och honung. Småkoka på låg värme en stund. Tillsätt yoghurt och salt enligt smak.
  2. Serveras med pasta. Strö den rivna osten och persiljan över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • aakoo 24 juli 2010

    En av mina favoriträtter och har blivit en uppskattad rätt vid middagsbjudningar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.