Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pollypaj

(1 kommentar)  
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält blockchoklad och smör tillsammans. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i mjöl och kaffe. Tillsätt chokladsmöret och rör om. Häll i pollyn och rör om.
  2. Smöra och bröa en form. Häll i smeten. Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-40 minuter.
  3. Denna kaka är godast dagen efter man gjort den då den får lite fastare form.
  4. Serveras med vaniljglass eller grädde.

Kommentarer (1)

  • delikat 18 juli 2008

    Sliskigt söt, men förrädiskt god. En liten bit med vaniljglass. Mmmmmmmmmmmm....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.