Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polpette di pesce (Fiskburgare)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De här fiskburgarna kan man inte sluta äta... till och med de som inte är så förtjusta i fisk har svårt att motstå dem.

Ingredienser

Instruktioner

Fyll en stor kastrull med vatten och koka fisken i ca 10 min. Riv osten och hacka kaprisen. Då fisken kokat klart, ta upp den ur vattnet och låt den svalna något. Ta bort skinnet, filea och bena ur fisken omsorgsfullt. Blanda ihop fiskköttet med den rivna osten, ströbrödet, 2 ägg, kaprisen, en pressad vitlöksklyfta, peperoncino och salt. Forma till färsbiffar, täck botten på en stekpanna med olivolja och stek dem gyllenbruna på medelstarkvärme. Servera med en sallad eller annat grönsakstillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.