Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polsk rödbetsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Trodde inte att det var så gott men det var det, blev bjuden på detta hos några vänner

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och fond. Skala rödbetorna. Koka dem i buljongen under lock tills de är mjuka, 40 min. Låt svalna.
  2. Ta upp rödbetorna och riv ner dem i buljongen. Häll i filmjölk och rör om, smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Servera soppan kylskåpskal med gurktärningar, gräslök och en ägghalva.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.