Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polsk Sill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lite annorlunda smårätt- förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Gröp ur rödbetorna med en liten sked och skär sillfiléerna i små tärningar. Klipp gräslöken fint. Blanda sill, gräslök och creme fraiche och fyll rödbetorna med blandningen. Rör samman vinäger och olja och smaka av med salt och peppar. Droppa såsen över rödbetorna och ställ dem på ett fat på en bädd av salladsblad. Garnera med smörgåskrasse och servera. Servera med knäckebröd eller kavring.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.