Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pommes

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Små goda julkakor att doppa i god sylt...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman samtliga ingredienser till en deg. Lägg degen i en plastpåse och låt vila i kylskåp i 1 timme.
  2. Forma degen till en platta som är 1 centimeter tjock. Skär ut längder som är 7-8 centimeter långa.
  3. Doppa eller pensla bitarna i uppvispat ägg.
  4. Lägg på plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda mitt i ugnen i 175° i cirka 10 minuter. Låt svalna på galler.
  6. Servera med jordgubbssylt och lemoncurd som dipp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.