Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Poppers

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Ett perfekt snacks med fras och hetta! Kan förberedas fram till friteringen och frysas in. Tina sedan och fritera.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggen. Skär av ca. 1/2 cm av topparna på feferonina (låt gärna stjälken vara krav för att kunna hålla i den) Fyll en spritspåse med osten (alt, tubost). Fyll chilina med osten. Vänd dem i mjölet, sen ner i de vispade äggen, sen ner i ströbrödet. Upprepa proceduren 2 ggr. Fritera de i omgångar i ca. 180 gr olja i 1-2 minuter. Låt rinna av på hushållspapper. Salta lätt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • popik 22 oktober 2008

    Jag bara älskar dem. Här hemma kan vi köpa dem i korvkiosken tillsammans med ostgratinerade tortillachips, tacosås, gräddfil och sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.