Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Populära grönpepparkycklingen

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Ojojoj, vad jag och egentligen halva släkten haft nytta av detta receptet! Ett tag hade vi det på de flesta födelsedagar och fester... Bra då man ska tillaga det kvällen innan så att smakerna blandas och kommer fram riktigt. Då är det enkelt att bara skjutsa in den i ugnen när det är dags!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka av köttet från den grillade kycklingen, eller skär de stekta kycklingfileérna i skivor, och lägg i en ugnssäker form. Blanda allt till såsen och häll över kycklingen. Låt stå minst ett dygn i kylskåp.
  2. Ugn 200 grader och ca 25 minuter
  3. Serveras med ris och gärna en grönsallad gjord på isbergssallad, olivolja, salt och dragon.
  4. Mums!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • flabban 16 maj 2008

    En bra bjudrätt för att den går att förbereda.

  • skaningen_40 16 maj 2008

    Kanongott !

  • anmawa 14 februari 2009

    Kul att få återupptäcka en gammal favorit som mamma brukade bjuda på.

  • VericaP 10 juni 2010

    Detta är såå gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.