Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Port Royal Fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mat som var lika lyxig på 1700-talet som enkel och god idag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i fingertjocka skivor och vänd dem i vetemjöl. Strimla löken och stek den. Lägg i fläskfilén. Håll koll och vänd ofta tills den är gyllenbrun på bägge sidor. Tillsätt buljong, limeskal och kokosmjölken, krydda. Sänk värmen och låt sjuda i 20 min
  2. Servera med ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.