Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portabelloburgare med levain

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad och god burgare som förgyller vilken dag som helst! Portabellon är också god att äta som den är med en krämig potatisgratäng och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Ansa svampen. Blanda olja, sojasås, sambal oelek, peppar och vitlök. Pensla svampen med marinaden. Låt ligga ca 30 minuter.
  3. Rosta under tiden brödet i pannan med lite olja. Baka svampen i ugn i 20-30 minuter, beroende på storlek.
  4. Servera svampen mellan två brödskivor tillsammans med sallad, rödlök, majonnäs och tomatsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.