Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Porterbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supersnabbt och supergott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och skala lökarna.
  2. Vispa ihop grädde, porter och mjöl i en låg, vid gryta. Låt koka upp under vispning. Tillsätt gelé, enbär, timjan, peppar, smulad buljongtärning och soja.
  3. Bryn lökarna i smör i stekpanna. Lägg i grytan och låt koka ca 5 min i såsen.
  4. Bryn köttet i omgångar i smör i stekpannan. Lägg i grytan. Låt koka upp och strö över timjan. Servera med kokt potatis, lättstekta äppelklyftor och gelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.