Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portergryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Istället för porterstek

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn grytbitarna. Tillsätt portern, vinbärssaften, sojan, buljongtärningarna, vatten och kryddorna. Koka i 1,5 - 2 timmar. Tillsätt grädden och de brynta champinjonerna (eller ha dem för sig själv vid sidan om). Red med 3 msk mjöl (utrört).
  2. Serveras med pressad potatis, kokt brysselkål och en härlig grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.