Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portergryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

...lite trevligt matpyssel...och det blir så gott och smakfullt...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lökarna. Smält matfettet i en stekgryta och bryn lökarna på svag värme. Tag upp dem.
  2. Blanda mjöl, salt och peppar i en stor plastpåse. Lägg köttbitarna i påsen och skaka om. Bryn köttbitarna i matfettet, några i taget. Lägg tillbaka löken i grytan tillsammans med köttet.
  3. Häll på portern. Lägg i buljongtärningen och koka på svag värme i 5 minuter.
  4. Rör i senapen, farinet och timjan. Låt småputtra i cirka 1 timme under lock tills köttet känns mört.
  5. Strö till sist över den hackade persiljan. Kan serveras med potatismos eller bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • majamia 24 augusti 2010

    Gott och enkelt, ett recept helt i min smak!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.