- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Istället för stek. Inte lika tidsdödande, men mycket godare!
Instruktioner
- Skär skalad lök och morötter i klyftor och bitar. Varva ner köttet i en gryta med lök, morötter och kryddor. Tillsätt buljongtärningen, soja, porter och saft, låt koka upp.
- Låt köttet småputtra mört under lock ca 50 min - 1 tim.
- Provsmaka en bit och späd skyn med lite buljong eller vatten om så behövs. Sila upp allt. Gör en redning på vetemjöl och vatten.
- Låt allt koka ca 5 min. Tillsätt ev. lite grädde. Häll tillbaka köttet och det övriga i buljongen.
Publicerat den
2 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Riktig god. Kommer att göra den flera gånger!