Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Porterkokta Rulader.

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En ljuvlig rätt som får det att vattnas i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda köttskivorna, finhacka löken och födela hacket på varje köttskiva. Rulla samman köttet och fäst med tandpetare, koka upp alla ingredienserna till spadet i en rymlig kastrull, lägg ner ruladerna och koka under lock ca 30 minuter på svag värme, de behöver inte förbrynas. Tag upp och varmhåll ruladerna, sila spadet och häll i en kastrull, späd med vatten till ca 8 dl om spadet har reducerats. Vispa i grädden och redningen lite i taget, låt såsen koka på svag värme ca 5 minuter. Servera med nykokt potatis eller en god gratäng, gelé och inlagd gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.