Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Porterstek smalmat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den är min favorit så god och mager, såsen är så himla god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn fransyskan på båda sidor så att du får en fin stekyta.
  2. Häll sedan i porter, svartvinbärssaft, soja, kryddor och smula i buljongtärningen. Skiva lök och häll i. Låt koka på svag värme i 90 minuter, vänd sida på steken efter halva tiden. Gör sås på skyn med grädde. Servera med kokt potatis och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.