Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Porterstek/bryggarstek

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

God stek som inte ska brynas! Ner med allt i en gryta så sköter det sig själv. Kanongod sås!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg steken i en gryta och tillsätt övriga ingredienser. Låt koka tills köttet har en innertemperatur på 75 grader. Koka längre om du vill ha köttet riktigt mört. Ta upp köttet och sila över spadet i en kastrull. Smaka av med creme fraiche och/eller grädde och red av. Skiva upp köttet och servera med ugnsstekta potatishalvor eller vanlig kokt potatis, kokta grönsaker och något trevligt tillbehör som gèle, pressgurka eller chutney.

Kommentarer (2)

  • KalleP 3 februari 2008

    Jätte Gott ! Med klyftpotatis,gurkaoch gele Gott vin till St. Helena smaskens

  • FAE 11 april 2010

    Toppenrecept! Såsen är helt fantastisk!! Slänger upp en bild på rätten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.