Instruktioner
- Lägg köttskivorna på ett skärbräde.
- Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i lite smör eller margarin.
- Skär gurkan i små tärningar. Blanda lök, gurka, senap och hackad persilja.
- Fördela fyllningen på köttskivorna och rulla ihop dem. Fäst med tandpetare.
- Koka upp ingredienserna till kokspadet i en kastrull. Lägg i rulladerna. Låt koka under lock på svag värme ca 30 minuter eller tills köttet är mört.
- Sila kokspadet.
- Rör ut mjölet med grädden och vispa ner redningen i spadet. Låt koka några minuter. Smaka av med salt och peppar om så behövs.
- Tag bort tandpetarna och lägg ner rulladerna i såsen.
- Gör en god potatispuré, rör ner lite extra grädde och lägg över moset i en eldfast form. Ställ in under grillelementet i ugnen tills purén får en fin yta.