Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portionsstora laxpajer

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

MInipajer som passar som förrätt och på buffén

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Rulla ut smördegen och skär i 15 rutor. Lägg dem i pappersmazarinformar och tryck till degen lätt.
  3. Skala och hacka löken och fräs den mjuk i smör. Vänd ner spenaten och fräs någon minut. Krydda med salt och peppar.
  4. Fördela spenaten i formarna och lägg på strimlad lax, spara 50 gram till garnering. Vispa ihop grädde och ägg, krydda med peppar.
  5. Häll i formarna och grädda i 15 minuter tills äggstanningen stelnat. Garnera med laxstrimlor.
  6. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.