Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portofinos olivröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En älskad olivröra jag serverat gästerna på Portofino det senaste året. Hungriga gäster får tillbaka färgen i ansiktet och leendet på läpparna när de i väntan på maten serveras denna trevliga och färgglada bjudröra. Görs med fördel i en mixer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa allt utom de 2 sista i en mixer. Tillsätt vitpeppar och olivolja och rör det till en smidig röra. Salt behövs ej, då oliverna är ganska salta.
  2. Serveras med vitt bröd, gärna focaccia. (Focaccia är lätt att göra, det brukar finnas enkla recept på dinkelmjölpaketen t ex)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Miaria 25 april 2010

    Det här låter smarrigt. När jag mar yngre var det det värsta jag visste nu älskar jag dem. Ska testa det till helgen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.