Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portugisisk bönsallad

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En mustig och smakrik bönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

Blöttlägg bönorna över natten, var för sig. Koka bönorna var för sig i 10 min och låt de sedan sjuda i ca 40 min. Bönorna är klar när det går att bita igenom dem. Vispa ihop dubbel mängd av marinaden. Häll av vätskan till bönorna (spara till buljong). Lägg bönorna i en stor skål och häll över marinaden. Låt bönorna kallna. Gör iordning salladsingredienserna, blanda dessa med de avrunna bönorna. Häll eventuellt på lite marinad om det behövs. Överbliven marinad kan användas för att smaksätta en soppa eller gryta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.