Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portvinsrutor med björnbär och plommon.

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Essenser och aromer till detta receptet kan köpas hos Borgeby Kryddgård och Essensfabriken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och socker poröst. Rör i margarin och vatten. Tillsätt aromer och essens, rör om. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 20-40 minuter i 175 grader. Låt svalna.
  2. Glasyr: Rör ihop alla ingredienserna till en slät glasyr. Bred ut den över kakan. Garnera efter önskemål.
  3. Hoppas att det skall smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.