Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Postens pepparkakor

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

De godaste pepparkakorna jag ätit och så lätta att göra. Ingen kavling. Inga mer "köppepparkakor" för min del! Alla som fått smaka dem tycker verkligen att de är goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker och kryddor. Tillsätt smör, sirap, ägg och rör om. Mjölet blandas med bikarbonaten och rörs ner i smeten, det blir en ganska lös och kletig deg. Låt degen vila i kylen under natten.
  2. Forma degen till små kulor, jag tar ca 10 g per kula. Lägg glest på plåtarna, de flyter ut mycket.
  3. Grädda i mitten av ugnen, 150º, i 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.