Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pot au feu

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ner köttbiten i en gryta och häll på så mycket kokande vatten att köttet knappt täcks. Koka upp och skumma. Tillsätt kryddorna och låt köttet koka på svag värme 45-60 minuter. Lägg ner lök, morötter och purjolök, skalade, sköljda och skurna i stora bitar, runt köttet. Låt allt koka på svag värme med lock på grytan i ytterligare 30 minuter. Ta grytan från värmen och låt den stå med locket på i ca 10 minuter. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka det bland grönsakerna. Servera nyriven pepparrot, finhackad färsk timjan och skalpotatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.