Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pot au feu eller buljongkokt kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Andreas Nylén lagade detta middagstips på nyhetsmorgon

Ingredienser

Instruktioner

1. Stek kycklingen i en djup stekpanna eller gryta. 2. Skär rotfrukterna i lika stora bitar och tillsätt dem i grytan tillsammans med gul lök och vitlök. 3. Stek i ca 4 minuter. Tillsätt vin och låt koka i 2 minuter. 4. Häll i vatten med fond tillsammans med lagerblad och timjan, koka i ca 10 minuter. 5. Blanda maizena med lite kallt vatten, rör sedan ner lite i den kokande grytan så att buljongen blir lite simmig. 6. Vispa osten med yoghurt och senap. Smaksätt med salt, citron och svartpeppar. 7. Servera grytan i en djup tallrik med senapscremen och toppa med hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.