Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pot au feu med kryddstarka korvar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bästa vintermaten är den som är både varm, kryddig och mättar gott. "Pot au feu" betyder gryta på elden. Fransk nationalrätt, som finns i många varianter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rotfrukterna och skär dem i bitar. Skala och grovhacka löken. Fräs löken i smör-&rapsolja i en gryta. Tillsätt rotfrukter, buljong och lagerblad. Låt koka ca 10 min.
  2. Skär korv och purjolök i bitar. Lägg ner det i grytan och låt allt koka ca 5 min.
  3. Servera grytan med en klick crème fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.