Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potage Normand

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vanlig soppa på krogar förr, bl.a. på Restaurang Cecil i Stockholm. Rotsaker är mycket gott att göra soppa på, de är rika på både smak och vitaminer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och strimla rotsakerna. Fräs dem i smör, krydda med salt och peppar.
  2. Häll buljongen över och låt allt småkoka tlls grönsakerna är mjuka.
  3. Häll soppan i portionsskålar och garnera med färsk körvel.
  4. Servera med ugnsrostat bröd med smält cheddarost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.