Denna sallad är perfekt om du vill ha en rätt med färg och elegans. Den fräscha vinägretten passar bra till de mjälla nypotatisarna.
Instruktioner
- Skrubba potatisen väl. Dela stora potatisar i munsstora bitar. Koka upp rikligt med vatten tillsammans med buljongtärningen. Lägg i potatisen och koka den i ca 10 minuter eller tills den precis har blivit mjuk. Låt potatisen rinna av. Låt den svalna något.
- Strimla paprikan. Halvera cocktailtomaterna. Skär löken i tunna klyftor. Lägg potatisen i en skål tillsammans med paprika, tomater, lök, basilika och peppar. Blanda väl.
- Lägg mynta, timjan, oregano, kapris, vinäger och olja i en burk med skruvlock. Sätt på locket och skaka burken tills dressingen är blandad.
- Häll dressingen över salladen och vänd runt så att allt blandas väl. Förvara i kylen tills potatisarna är kalla och smakerna väl blandade.
Publicerat den
14 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar