Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och bönsallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Servera som ensamrätt med bröd eller som tillbehör till kött och fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala eller tvätta potatisen. Koka i lättsaltat vatten. Låt svalna och skär den i mindre bitar.
  2. Vispa samman ägg, senap, vinäger, och vitlök till dressingen. Tillsätt oljan i en tunn stråle och vispa tills det tjocknat till en majonnäs. Vispa ner vatten, salt och peppar.
  3. Blanda potatis och bönor med dressingen. Fördela avokado, salladslök, sallad och tomater över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.