Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis och champinjonsoppa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En soppa som passar bra som en höstig vämare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatis. Fräs champinjoner i vitlök tills de har fått en mörkbrun färg. Tärna hälften av den kokta potatisen och häll i den andra hälften i champinjonerna . Slå på vitt vin och låt det sjuda . Mixa den slät och slå i persilja och grädde. Låt sjuda. Bryn den tärnade potatisen under tiden med persilja.
  2. Späd ev med lite vatten Smaka av soppan med lite peppar,salt och tryffelolja.
  3. Serveras i en djup skål toppad med den tärnade potatisen och riven ost..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.