Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och getostpaj m dinkeldeg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Paj är väl aldrig fel!? :)

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Kör samman ingredienserna till pajdegen, i en matberedare. Tumma ut degen i en pajform. Ställ formen kallt i 15 minuter. Förgrädda pajskalet i 10 minuter. Riv potatisen på grova sidan av ett rivjärn. Vispa äggen och blanda med cremè fraiche och grädde. Vänd ihop alla ingredienser till fyllningen och fördela i pajskalet. Sänk ugnsvärmen till 175º och grädda pajen i ca 50 minuter. Servera pajen varm eller ljummen och gärna med rökt skinka eller lax.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.