Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och kikärtsbullar med asiatisk touch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Överraskande gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och tärna potatisen. Koka ca 15 minuter i saltat vatten. Låt svalna. Lägg i en bunke tillsammans med kikärterna. Krossa med en mortelstöt eller mixerstav. Hacka löken fint och blanda i tillsammans med ägg, pressad vitlök, oljan och kryddorna. Mixa till en jämn smet. Stek på ganska låg värme 6-8 min per sida. Gör salladen under tiden. Skär tomaterna i småbitar. Hacka salladslökarna. Riv vitlöksklyftan och blanda alltihopa i en skål. Salta och peppra. Snåla inte med pepparn. Ringla över olivoljan. Blanda yoghurt och mango chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.