Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stek potatis och kyckling tillsammans i ugnen och gör tomatsalladen under tiden. Blanda och njut av alla smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär potatisen i klyftor. Ställ dem med skalet ner på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 25–30 min.
  3. Bryn kycklingfiléerna på båda sidor i smör och rapsolja i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg dem på plåten i ugnen när det återstår ca 15 min på potatisen.
  4. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Blanda lök, tomater och ruccola på ett stort fat.
  5. Skär kycklingen i skivor.
  6. Vänd ner potatis och kyckling i salladen. Klicka på cottage cheese.
  7. Tips! Gott att smula lite fetaost översalladen. Servera gärna med en baguette till. Rör ner olja och vinäger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.