Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis och parmesansoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De krispiga baconkrutongerna på toppen är pricken över i:et. Det är bara bra om brödet inte är så färskt. Billig soppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken. Skala och skär potatisen i tärningar. Fräs lök. potatis och pressad vitlök några minuter. Häll i buljongen och sjud under lock 15 minuter tills potatisen mjuknat.
  2. Tillsätt mjölk parmesanost. Smaka av med svartpeppar. Tärna baconet. Kantskär och tärna brödet. Fräs det tillsammans i en panna tills de fått fin färg. Blanda med persilja. Ge soppan en upphettning och toppa med de tärnade. Tips! Soppan blir bara godare om den får stå en dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.