Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis och purjosallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En god potatissallad med mycket grönt har sin givna plats på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen. Skala den medan den fortfarande är varm och skär i 1 cm tjocka skivor. Skölj och skär purjon i tunna ringar. Blanda potatis och purjo i en stor skål.
  2. Blanda ingredienserna till dressingen och häll den över den varma potatisen. Låt dra några timmar.
  3. Låt linserna rinna av. Förväll hastigt sockerärterna i lättsaltat vatten. Skölj, ansa och halvera rädisorna. Skala och skiva löken tunnt. Skala och och grovhacka advokadon. Vänd ner allt i salladskålen

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annis70 27 april 2011

    Det lät som en sallad i min smak,den måste provas ;))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.