Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis och rucolapatè

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott på buffèbordet

Ingredienser

Instruktioner

Täck botten på en avlång smord form, 1,5 liter med bakplåtspapper. Hetta upp smör, fräs sallad och lök snabbt. Skiva potatisen tunt. Vispa ihop ägg, grädde, riven ost, kryddor och pesto. Blanda ner sallad, lök och potatis. Häll i formen, grädda ca 1 timme 15 minuter på 175 graders ugnsvärme. Låt patèn kallna, vänd upp den på serveringsfatet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.